Sandra Sánchez Cano
Psicòloga infantil i juvenil.

Grau en psicologia (UB), postgrau en psicopatologia clínica (UB) i màster en paidopsiquiatria i psicologia de la infància i l'adolescència (UAB). Acreditació general sanitària.

Formació i experiència en intel·ligència emocional infantil, alteració en l'estat d'ànim, ansietat, dol i pèrdues, trastorns de la conducta, pors, autoestima, trastorn de l’espectre de l’autisme, TDAH i trastorn mental greu.

Col·legiada número 22821.

Débora Carrasco Pamies
Psicòloga adults.

Grau en Psicologia (UOC), experta en teràpies neurocientífiques (OWL Therapy), títol d’experta en psiconutrició. Cursant màster general sanitari.

Formació i experiència en la intervenció psicoemocional en ansietat, alteracions de l'estat d'ànim, clínica obsessiva, alteracions del vincle i autoestima en adults.

Col·legiada número 26259.

Mar Lozano Vergé
Logopeda i Psicòloga.

Llicenciada en psicologia (UB), màster en diagnòstic, intervenció i tractament dels trastorns de la parla i el llenguatge (ISEP).

Formació i experiència en trastorn de la parla i del llenguatge, deglució atípica i disfonia. Tractament dels trastorns de l’aprenentatge, altes capacitats i trastorn de l'Espectre de l'Autisme. 

Col·legiada número 1373 (CLC) i 11407 (COPC).

Judit López Freixa
Psicooncòloga.

Grau en psicologia (UB). Fundadora de Proyecto Gemma. Membre de la junta directiva de Suport i Companyia, associació destinada al suport de pacients de càncer i les seves famílies.

Formació i experiència en l'acompanyament emocional al familiar del pacient oncològic.

Col·legiada número 26172.

Alba Vera Garcia
Psicòloga infantil i juvenil. Psicopedagoga.

Llicenciada en psicologia (UAB), màster en psiquiatria i psicologia clínica infanto-juvenil (UB). Acreditació general sanitària. Cursant màster en psicopedagogia.

Formació i experiència en Trastorn de l'Espectre de l'Autisme, diagnòstic i tractament dels trastorns de l’aprenentatge i del TDAH, seguiment acadèmic i assessorament a famílies i escoles.

Col·legiada número 22397.

Cristina Soler Huguet
Psicòloga infantil, juvenil i adults.

Graduada en psicologia (UB), màster en psicologia general sanitària (UB).

Formació i experiència en Trastorn de l'Espectre de l'Autisme, TDAH i Trastorns de l'Aprenentatge.  Tractament psicològic en ansietat, autoestima, habilitats socials i socio-emocionals.  

Col·legiada número 27427.

Carrer Francesc Layret, 52, 3-2. Badalona (Barcelona)

©Copyright. Todos los derechos reservados.